خرید بک لینک معتبر - سئو - بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
پزشکی و سلامتی و زیبایی

پزشکی و سلامتی و زیبایی

توصیه‌های غذایی برای شب یلدا

متخصص تغذیه در گفتگو با فارس در ارتباط با نکات تغذیه‌ای در شب یلدا گفت: یلدا بهانه‌ای برای پاسداشت به پایان آمدن پاییز و آغاز زمستان است و خانواده‌ها را گرد هم می‌‌آورد تا پیمانی را برای سال پیش‌رو تا یلدای دیگر داشته باشند و طولانی‌ترین شب سال را کوتاه‌تر احساس کنند.

وی با اشاره به اینکه خانواده‌ها می‌توانند بر اساس استطاعت خود این مراسم را جشن بگیرند، گفت:‌ ریزه‌ خوری و روی هم خوری مشکلی است که در این شب برخی را گرفتار می‌کند و از طرفی متأسفانه افراد سودجو آجیل‌ های گران و فاسد را به مردم عرضه می‌کنند و این در حالی است که اغلب دانه‌های روغنی در صورت فاسد شدن، سم آفلاتوکسین خواهند داشت که این سم از طریق لمس کردن یا دیدن قابل تشخیص نیست.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه برخی از فندق‌ها توسط سودجویان رنگ می‌شوند که کهنگی آنها مشخص نباشد، گفت:‌سم آفلاتوکسی سرطان‌زا است و مصرف آن عوارض زیادی را به همراه خواهد داشت.

رئیس هیأت مدیره انجمن تغذیه ایران گفت: استفاده از تخمه‌های خربزه و هندوانه که در شب یلدا مناسب است ولی مصرف هندوانه چندان توصیه نمی‌شود و علاوه بر سردی، به دلیل اینکه این میوه از ماه‌های قبل نگهداری شده بهتر است مصرف نشود و جایگزین آن از میوه‌های فصل همچون نارنگی، لیمو و پرتقال استفاده شود.

مظهری گفت: خانواده‌ها نیز باید مواظب باشند که کودکان آجیل و دانه‌های روغنی را با پوست مصرف نکنند چرا که این مسئله می‌تواند دل‌درد شدید و مشکلات گوارشی را برای آنها به همراه داشته باشد و نکته‌ای که حائز اهمیت است این بوده که هر چه از لحاظ تغذیه‌ای حجم مواد مصرف‌شده کمتر باشد، سلامتی بیشتری را در روزهای پس از یلدا خواهیم داشت.

این متخصص تغذیه گفت: تهیه فرآورده‌های خانگی همچون حلوای زنجبیل به دلیل خواص بالای آن در شب یلدا توصیه می‌شود همچنین مصرف انار به دلیل اینکه آنتی‌اکسیدان زیادی دارد، میوه مناسبی برای این شب به شمار می‌رود.

توصیه‌های غذایی برای شب یلدا


تقویت بدن و جلو‌گیری از آسیب دیدگی

علت اصلی بروز بسیاری از آسیب دیدگی‌ها ضعف عضلانی و عدم تعادل آنهاست، با انجام چند تمرین ساده می‌توان از این نوع آسیب دیدگی‌ها جلوگیری کرد.

کمردرد مزمن، مچ پای پیچ خورده، شانه یخ زده و آسیب‌هایی این‌چنین نمونه‌هایی از عوارض آزار دهنده ورزش و تمریناتی هستند که به دلیل آماده نبودن بدن و اعمال فشار روی آن ایجاد می‌شوند.

در این بین بیشتر آسیب‌های ورزشی قابل پیشگیری هستند و با انجام تمرینات مناسب و افزایش مقاومت بدن نه تنها می‌توانید جلوی عوارض دویدن‌های طولانی و تمرین‌های سنگین را بگیرید، بلکه در برابر رویدادهای ناگوار روزمره نیز ایمن خواهید شد.

برای جلوگیری از آسیب‌های ناشی از ضعف عضلانی و عدم تعادل آنها بهتر است در کنار ورزش همیشگی و پیش از اعمال فشار بر روی عضلات، برخی تمرینات قدرتی را برای آماده سازی بدنتان انجام دهید.

این‌گونه تمرینات که اصطلاح آن‌ها را تمرینات توانبخشی پیش از ورزش می‌نامند؛ بدن و مغز شما را در معرض وضعیت‌های جدید قرار می‌دهند. بنابر تحقیقات انجام شده تمرین‌های پیشگیرانه به میزان ۸۸ درصد از آسیب‌های رباط صلیبی زانو در فوتبالیست‌ها جلوگیری می‌کند؛ همچنین این تمرین‌ها از عدم تعادل عضلانی جلوگیری کرده و وضعیت بدنی را بهتر می‌کند.

توجه کنید که تمرین‌های پیشگیرانه را با گرم‌کردن و نرمش‌های پیش از تمرین اشتباه نگیرید، این تمرینات اهداف بلند مدت دارند؛ ممکن است ۱۰ یا ۲۰ سال بعد نتیجه اش را ببینید، زمانی که سایر همترازهای شما آسیب دیدگی و ضرب دیدگی‌های دارند، شما همچنان قوی خواهید بود.

در بیشتر افراد، ۶ قسمت کلیدی در بدن وجود دارد که منجر به حرکات ایمن‌تر و توان و استقامت بهتر می‌شود و شامل کتف، لگن، عضلات سرینی و غیره می‌شود. اگر یکی از این نواحی ضعیف باشد، می‌تواند روی سایر قسمت‌ها اثر بگذارد اما اگر روی همه این شش قسمت به خوبی کار شود، سایر قسمت‌های بدن هم تحت تاثیر قرار خواهند گرفت.

شما می‌توانید هرکدام از این ۶ حرکت را قبل یا پس از تمرین همیشگی‌تان، بین ست‌های ورزشی، حین تمرینات استقامتی یا هر زمان در طول روز انجام دهید؛ می‌توانید یک یا دو حرکتی را که برای بدن‌تان چالش برانگیز است انتخاب کرده و ۱۰ بار در روز و هر بار ۳۰ ثانیه انجام دهید؛ حین استراحت‌هایی که موقع انجام کارتان دارید، و یا هنگام تماشای تلویزیون آن را تکرار کنید.

تمرین‌های پیشنهادی برای افزایش مقاومت بدن و جلوگیری از آسیب

برای افزایش استقامت استخوان کتف و استقامت نیم تنه مقابل دیوار روی زمین دراز بکشید، طوری که سرتان ۱۵ سانتیمتر با دیوار فاصله داشته باشد و بدن تان در وضعیت عمود بر دیوار قرار بگیرد. کف دست‌ها را به دیوار فشار دهید، طوری که انگشت‌ها به سمت زمین و بازوها موازی با هم باشند. پایین کمرتان را به زمین فشار دهید.

این وضعیت را در بالا تنه تان حفظ کنید و زانوهای‌تان را بالا بیاورید تا با لگن تان زاویه ۹۰ درجه داشته باشد. با پایین کمرتان محکم به زمین فشار وارد کنید، به آرامی پاشنه‌ها را به سمت زمین پایین بیاورید و به حالت اول برگردید. برای تسهیل این حرکت، می‌توانید زانوها را کمتراز ۹۰ درجه خم کنید تا پاشنه‌های‌تان در فاصله کمتری از بدن تان به زمین بیایند. این حرکت را ۸ تا ۱۵ بار تکرار کنید. در ضمن می‌توانید حرکت بارفیکس را جایگزین آن کنید.

علت اصلی بروز بسیاری از آسیب دیدگی‌ها ضعف عضلانی و عدم تعادل آنهاست

برای افزایش استقامت عضلات سرینی و لگن یک باند کشی کوچک دور ران‌های تان قرار دهید، درست بالای زانوها. به پشت دراز بکشید، زانوها را خم کنید و کف پاهای تان را روی زمین بگذارید، نزدیک باسن تان. شکم تان را سفت و منقبض کنید، پایین کمرتان را به زمین فشار دهید، حالا پاهای‌تان را تا جایی از هم باز کنید که باند کشیده شود.

باند را در حالت کشیده نگه دارید، عضلات سرینی را فشرده کنید، پاشنه‌ها را به زمین فشار دهید و باسن را از زمین بلند کنید تا جایی که هم راستا با زانوها و شانه‌های تان شود. اگر در ناحیه پایین کمر احساس تنش و فشار کردید (برخلاف عضلات سرینی و همسترینگ که باید تحت فشار و تنش باشند)، باسن‌تان را زیاد بالا نیاورید. باسن را به زمین برگردانید و حرکت را تکرار کنید. این حرکت را ۵ تا ۱۵ بار تکرارا کنید یا در صورت تمایل حرکت اسکوات با هالتر از پشت را جایگزین آن کنید

ورزش‌های مناسب برای تقویت بدن

برای بهبود استقامت کتف، نیم تنه، عضلات سرینی و لگن روی زمین بنشینید، پاهای تان را خم کنید و کف پاها را روی زمین بگذارید و به عرض شانه‌ها از هم باز کنید. کف دست‌ها را پشت‌تان روی زمین بگذارید در حالی که انگشت‌ها به سمت عقب باشند. عضلات سرینی و باسن را فشرده کرده و پایین کمرتان را مسطح با زمین کنید.

با دست‌ها و کف پاها به زمین فشار وارد کنید، باسن‌تان را تا جایی بالا بیاورید که فرم بدن‌تان در خط مستقیمی با شانه‌ها و زانوها قرار بگیرد (یا تا جایی که می‌توانید باسن را در همین وضعیت بالا بیاورید). قفسه سینه‌تان را به سمت بالا فشار دهید. مکث کنید، عضلات سرینی، همسترینگ و بالا تنه را فشرده و منقبض کنید. به حالت اول برگردید، مکث کرده و تکرار کنید این حرکت را ۸ تا ۱۵ بار تکرار کنید کسانی که بدنسازی کار می‌کنند می‌توانند پرس دمبل بالای سر را جایگزین آن کنند.

افزایش مقاومت بدن

برای افزاش استقامت نیم تنه، باسن و کف پاروی یک جعبه یا استپ که حدوداً ۱۵ سانتیمتر یا بیشتر ازتفاع دارد بایستید. به نحوی که روی لبه آن قرار بگیرید که پای چپ‌تان روی استپ و پای راست‌تان آویزان باشد. دست‌های تان را در بالای استخوان لگن قرار داده و کف پای چپ را به استپ فشار دهید، استخوان لگن‌تان تراز با زمین باشد

۵ تا ۱۵ بار در روز صاف بایستید و اجازه دهید باسن راست‌تان تا جایی که می‌تواند و راحت و آزاد است به سمت پایین برود؛ حالا برعکس، با پای چپ تان فشار وارد کنید و باسن راست را تا جایی که امکان دارد بالا بکشید.

بایستید و پاهای‌تان را کمی بیشتر از عرض شانه‌ها باز کنید، انگشت‌ها هم کمی به طرف بیرون باشند. بازوها را بالای سرتان ببرید.

به جلو خم شوید تا انگشتان دست‌های‌تان زمین را لمس کند. دست‌ها را روی زمین نگه دارید و پایین کمرتان قوس طبیعی‌اش را داشته باشد، باسن‌های تان را به پایین بیاندازید و تا جایی که می‌توانید به زمین نزدیک کنید. سر و سینه‌تان بالا باشد و مستقیم به جلو نگاه کنید. دست‌ها را بالای سرتان ببرید یا روی سینه ضربدری کنید. بالاتنه را راست نگه دارید، بازوها بالا و کشیده باشند و به جلو نگاه کنید، با فشار به پاشنه ها بلند شوید.

۵ تا ۱۰ بار این حرکت را تکرار کنید تا استقامت کتف، استقامت وضعیت بدن و استقامت بالا تنه شود.

برای بهبود استقامت کتف، استقامت وضعیت بدن، استقامت بالاتنه، استقامت عضلات سرینی و استقامت لگن، روی شکم دراز کشیده و مطابق شکل در وضعیت پلانک قرار بگیرید، ساعدها و آرنج‌های تان روی زمین زیر شانه‌های تان باشد، و عضلات پهلو، شکم و سرینی را هم درگیر کنید. بدن تان باید از سر تا پاشنه در یک خط مستقیم باشد.

بدون افت بدن، تکان یا چرخش، بازوی چپ تان را از زمین بلند کرده و زیر بدن تان و تا جایی که می‌توانید پشت آرنج راست‌تان بکشید. به وضعیت پلانک برگشته و این حرکت را برای طرف مقابل تکرار کنید. برای سمت دیگر بدن هم این حرکت را انجام دهید؛ این حرکت را ۵ تا ۱۵ بار تکرار کنید.

منبع:yjc.ir

تمرین‌های پیشنهادی برای افزایش مقاومت بدن و جلوگیری از آسیب


آشنایی با فواید برگ انجیر

برگ انجیر به شکل خشک در دمنوش های گیاهی به کار می رود اما این برگ به شکل تازه نیز قابل خوردن می باشد. خواص برگ انجیر از نظر دارویی اهیمت زیادی دارد و از آن به عنوان دارو استفاده می کنند.

خاصیت برگ انجیر را با ترکیبی از ویتامین ها، فیبر و مواد معدنی می شناسند. گرد شدن چندین خاصیت مفید و ضروری برای بدن در یک گیاه، سبب ارزشمندی آن شده است.

خواص برگ انجیر درمان برونشیت

برونشیت یک بیماری تنفسی است و خواص برگ انجیر به شکل چای در درمان و تسکین آن موثر است. البته بیماری های تنفسی بسیاری چون آسم را تحت تاثیر خود قرار می دهد. برای چای برگ انجیر، باید ۲ تا ۳ عدد برگ انجیر را در نیم لیتر آب بگذارید و بر روی شعله قرار دهید. برگ انجیر باید به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوشانده شود. بعد از ۲۰ دقیقه جوشیدن، آن گاه برگ ها را بیرون آورده و چای را بنوشید.

برطرف کردن بیماری های جنسی

از خواص دارویی برگ انجیر باید به درمان عفونت های جنسی اشاره کرد. در بسیاری از کشورهای جنوب شرقی آسیا و پیرامون آن از این ویژگی برای درمان عفونت های جنسی استفاده می گردد.

برگ انجیر و بارداری

کاهش میزان اسید معده را به دنبال دارد. به همین دلیل در دوران بارداری توصیه می شود.

استحکام استخوان ها

فسفر زیادی برای تولید استخوان دارد و به همین برای شکستگی ها مورد استفاده قرار می گیرد. کلسیم موجود در خواص برگ انجیر سبب مستحکم شدن استخوان ها می گردد و خطر پوکی استخوان را کاهش می دهد.

از دفع کلسیم ممانعت می کند

به دلیل داشتن پتاسیم بالا مانع از دفع کلسیم می گردد. دفع کلسیم در بدن به علت وجود سدیم بالاست. به همین خاطر توصیه می شود برای جذب کلسیم، مصرف نمک را پایین بیاورید. با مصرف برگ انجیر سموم بدن بسیار کم می شوند.

یبوست

فیبر از خواص برگ انجیر است و برای درمان یبوست کاربرد زیادی دارد. زمانی که فیبر مصرفی بدن زیاد می شود، حرکات روده طبیعی و منظم می گردد. تمام این عوامل به دفع آسان و جلوگیری از یبوست منجر می شود.

فیبر مصرفی دفع را به شکل منظمی برقرار می سازد و از اسهال نیز ممانعت می کند. این خاصیت از خواص انجیر و برگ انجیر می باشد. برای بهره مندی از این خاصیت، باید برگ انجیر را به شکل دمنوش مورد استفاده قرار داد.

جلوگیری از سرطان سینه

از دست رفتن تعادل هورمون ها پس از یائسگی پیامدهایی زیادی را به دنبال خواهد داشت. این پیامدها منجر به گرگرفتگی، بروز بیماری و … می گردند. در مواردی نیز این تغییرات هورمون می تواند فعالیت آنتی اکسیدان ها را در برابر رادیکال های آزاد تحت تاثیر قرار دهد. علت اصلی سرطان به رادیکال های آزاد مرتبط می گردد.

دیابت

تنظیم قند خون در فرد دیابتی را بهبود می بخشد. به همین دلیل نیاز او به انسولین را کمتر می کند. پتاسیم موجود در برگ انجیر, سبب ممانعت از بالا رفتن قند خون در بدن می شود.

کاهش وزن

در بسیاری از موارد فواید برگ انجیر برای کنترل و درمان چاقی استفاده می گردد. اگر برای دریافت مکمل و مواد مغذی از برگ انجیر استفاده می کنید، آن را در حد متعادل مصرف کنید.

کنترل و کاهش کلسترول

وجود پکتین در برگ انجیر بر اهمیت و ارزش آن می افزاید. پکتین یک فیبر محلول در آب است. این فیبر زمانی که به وسیله متابولیسم آزادسازی می شود، کلسترول مازاد بدن را دفع خواهد کرد. فیبر زیاد سبب عملکرد صحیح روده و درمان یبوست می شود. به همین دلیل برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ مواد فیبردار را پیشنهاد می کنند.

درمان مشکلات جنسی

برگ انجیر باعث افزایش هورمون و نیروی جنسی می شود. به همین دلیل بسیاری از نازایی ها که ناشی از ضعف نیروی جنسی هستند، با برگ انجیر درمان می شوند. این گیاه بسیاری از اختلالات جنسی از جمله اختلال در نعوظ، زود انزالی و … را درمان می کند. برای تقویت نیروی جنسی بهتر است ۴ عدد برگ انجیر را با یک لیوان شیر مخلوط و نوش جان کنید. از این نظر با خواص چای بابونه برابری می کند. بهترین زمان برای مصرف این مخلوط، صبح گاه به شکل ناشتاست. این موضوع باعث جذب سریع ترکیب می شود.

کاهش تری گلیسرید

برگ انجیر با موادی چون امگا۳، فنول و امگا۶ شناخته می شود. این مواد اثر مستقیمی بر میزان تری گلیسرید دارند و به همین دلیل برای پیشگیری از حملات قلبی چون بیماری سرخرگ کرونری به کار می روند.

تنظیم فشار خون

با وجود پتاسیم موجود در خواص برگ انجیر, تنظیم فشار خون نیز از عملکردهای مثبت برگ انجیر می باشد. به خصوص اینکه این ماده سدیم کمی را در بدن بر جای می گذارد و همین موضوع به آرامش اعصاب و کنترل فشار خون منجر می گردد.

سایر خاصیت های برگ انجیر ماده ای لزج و چسبناک از برگ انجیر مشتق می گردد. از همین خاصیت برگ انجیر برای تسکسن درد گلو و یا برطرف کردن خلط سینه استفاده می شود و از این جهت با خواص دوغ شتر مشترک است. برای درمان سنگ کلیه به کار می رود. از برگ انجیر می توان جهت پاکسازی آکنه استفاده کرد. برای درمان سرفه های خشک به کار می رود. با کاهش اسید معده، درمان موثری برای درد معده است. از بی خوابی در افراد جلوگیری می کند. میزان PH بدن را به حد متعادلی می رساند. ملین است و برای درمان یبوست کاربرد دارد. از درمان های عالی برای پایین آوردن تب، گوش درد و التهاب است. برای سلامت کبد بسیار توصیه می شود. نکات مهم برای مصرف برگ انجیر مصرف زیاد برگ انجیر برای کسانی که حساسیت دارند، مضر می باشد. به اندازه مصرف کنید تا دچار اسهال نگردید. نمونه خشک شده این برگ حاوی مقداری زیادی قند است. به همین خاطر ممکن است باعث پوسیدگی دندان شود. پیش از جراحی به هیچ عنوان از برگ انجیر استفاده نکنید. چون ممکن است در افراد با حساسیت بالا سبب خونریزی لوله گوارش گردد.

امیدواریم توضیح جامع و کاملی درباره فواید برگ انجیر به شما عزیزان ارائه کرده باشیم. در صورت تمایل می توانید به لینک خواص برگ انبه و خواص برگ گردو در سایت خاصیت مراجعه و از مطالب مرتبط در سایت استفاده بفرمایید.

آشنایی با فواید برگ انجیر


کاهش سایز لباس در دو هفته

کاهش سایز لباس کار دشواری است مخصوصا اگر فقط ۲ هفته زمان داشته باشیم. برای کاهش یک سایز چند کیلو کاهش لازم است؟ این مقدار برای هر شخص کمی متفاوت است. اما به صورت کلی کاهش ۴ کیلو می تواند باعث کاهش سایز لباس شود.

کاهش سایز لباس در دو هفته ممکن است؟

می توان گفت هم ممکن است هم خیر و البته رسیدن به چنین نتیجه ای مستلزم تلاش فراوان و از خود گذشتگی است! به خاطر داشته باشید حتی اگر در طول ۲ هفته ۴ کیلو هم کم نکنید، باز احتمال اینکه بتوانید لباسی با سایز کمتر به تن کنید وجود دارد.

هر زمان خواستید وزن کم کنید همیشه این را به خاطر بسپارید که سلامت کلی بدن باید در اولویت باشد. به خطر انداختن سلامت تنها به خاطر اینکه در لباسی کوچکتر جا شوید اصلا ارزشش را ندارد.

در ادامه می خواهیم راهنمایی های عملی و البته سالمی را ارائه کنیم تا بتوانید در عرض ۲ هفته سایز لباس خود را کاهش دهید.

غذاهای فرآوری شده را قطع کنید

برای رسیدن به هدف کاهش ۴ کیلوگرم در دوهفته و یا هر هفته ۲ کیلوگرم، باید مقدار مصرف غذا را کمی تغییر داد. فکر نکنید در این دو هفته باید به خود گرسنگی بدهید. با اینکه گرسنگی دادن به خود باعث کاهش وزن می شود اما در طولانی مدت تاثیری معکوس و منفی روی سلامت و وزنتان خواهد داشت.

به جای گرسنگی دادن به خود، روی تمیز کردن و سر و سامان دادن به آنچه می خورید باشید. اگر تصمیمتان برای کاهش وزن جدی است مصرف تمام غذاهای بی ارزش را حذف کنید ( چیپس، پفک، و انواع غذاها و میان وعده های فرآوری شده ). همچنین مصرف نوشیدنی های قندی را نیز باید متوقف کنید.

استفاده نکردن از غذاهای فرآوری شده دیگر مانند سوپ های کنسرو شده، غذاهای منجمد شده و یا غذاهای نیمه آماده بسته بندی شده نیز برای کاهش وزن مفید است چون این کار کمک می کند مقدار دریافت سدیم کم شود. مصرف بیش از حد سدیم می تواند باعث افزایش وزن آب بدن و همچنین نفخ شود.

وقتی می خواهید کاهش سایز داشته باشید چه غذاهایی باید بخورید؟ مصرف میوه، سبزیجات و پروتئین را افزایش دهید

از آنجا که می خواهید مقدار قابل توجهی وزن را در مدت زمانی کم کاهش دهید، روی مصرف مقدار زیادی میوه، سبزیجات، حبوبات و پروتئین های بدون چربی تمرکز کنید.

مثال پروتئین های بدون چربی، گوشت های کم چرب، لبنیات کم چرب و لوبیا هستند. چربی های سالم را نیز فراموش نکنید، از جمله آجیل ها، لبنیات و غلات کامل که باید همچنان در برنامه غذایی حضور داشته باشند.

وقتی غذایی میل می کنید که سرشار از پروتئین بدون چربی و چربی های سالم است بدون اینکه وزن اضافه کنید یا بیش از حد غذا مصرف کنید برای مدت زمان طولانی احساس سیری خواهید کرد. فراموش نکنید در وعده های غذایی تعادل را رعایت کنید، کربوهیدرات های سرشار از فیبر ( میوه، سبزیجات و غلات کامل ) پروتئین و چربی تا قند خونتان ثبات پیدا کند.

مقدار وعده ها

کاهش مقدار وعده ها هنگام کاهش وزن چیزی است طبیعی. با این حال وقتی با غذاهای سرشار از مواد مغذی و کم کالری به بدن سوخت رسانی کنید ( همانطور که بالا اشاره شد ) میزان دریافت کالری تان به صورت طبیعی کاهش می یابد. سعی کنید مقدار وعده های خود را کاهش دهید اما نباید کل روز احساس گرسنگی داشته باشید.

برخی تحقیقات نشان داده کاهش ۲۰ درصد از مقدار وعده های غذایی می تواند به کاهش وزن کمک کند.

افزایش مصرف آب

تامین آب بدن در طول کاهش وزن بسیار مهم است. آنقدر در طول روز آب بنوشید که رنگ ادرارتان زرد بسیار کم رنگ شود. در نوشیدن مایعات همیشه اولویتتان آب باشد، می توانید خودتان آبی که می نوشید را با میوه و برخی گیاهان طعم دار کنید. نوشابه و دیگر نوشیدنی هایی که فقط کالری خالی هستند را در برنامه خود به شدت محدود کنید.

از قرص های لاغری اجتناب کنید

بسیاری از قرص ها و داروهای لاغری هستند که قول کاهش وزنی چشم گیر در دو هفته می دهند، و شاید مردم فکر کنند عجب راه ساده و بی دردسری برای حل مشکلشان پیدا کرده اند. بی ضرر بودن و تاثیر این نوع داروها به خوبی بررسی نمی شوند و معمولا با دست گذاشتن روی تنبلی ( بدون نیاز به ورزش! ) برای فرد تبلیغات جذابی می کنند، ولی متاسفانه فقط پولتان را می کشند.

تغذیه مناسب بدن برای کاهش وزن مهمترین چیز است و تکیه بر داروها به جای برنامه غذایی اصلا عاقلانه نیست.

ورزش را افزایش دهید

برای رسیدن به هدف اصلی خود در دو هفته یکی دیگر از موارد مهم در کنار برنامه غذایی این است که مصرف کالری های بدن را افزایش دهید. ۳۰ دقیقه ورزش در روز مسلما نمی تواند باعث شود که بتوانید در دو هفته به مقدار کاهش دلخواهتان برسید. البته مقدار ورزش برای هر فرد می تواند متفاوت باشد، اما توصیه ما این است که روزانه ۹۰ تا ۱۲۰ دقیقه ورزش کنید. به خاطر داشته باشید فقط برای دو هفته این پیشنهاد ارائه شده و ادامه این روند برای مدت طولانی ممکن است به بدنتان آسیب برساند.

ترکیب ورزش هوازی یا ایروبیک با تمرینات قدرتی کمک می کند تا جای ممکن بافت چربی بسوزانید و بافت های عضلانی را نگه دارید. برخی روزها شدت ورزش را افزایش دهید تا مقدار کالری که می سوزانید بالا برود، این کار کمک می کند در روزهای دیگر هم که ورزش را با سطحی متوسط انجام می دهید چربی سوزی تان بیشتر باشد.

باید تلاش کنید ورزش های دیگری که برنامه ریزی نشده اند نیز در طول روز انجام دهید، که می تواند شامل تمیز کردن خانه، پیاده روی یا دوچرخه سواری به جای استفاده از ماشین، استفاده از پله ها به جای آسانسور، و اجتناب از نشستن برای مدت زمان طولانی می شود.

آیا به هدف خود که کاهش سایز لباس در دو هفته است می رسید؟

شاید برسید شاید هم خیر. بدون شک وزن کم می کنید اما اینکه چه مقدار مشخص نیست. واریانس های فردی، ژنتیک، هورمون ها و دیگر موارد هستند که در هنگام کاهش وزن باید به حساب بیایند.

کاهش سایز لباس در دو هفته


خواص بی نظیر عسل

عسل و لیمو هر دو از خواص ضد ویروسی سود می برند

آنچه عسل را به محصولی جذاب تبدیل می کند محتوای ترکیبات گیاهی زیست‌فعال و آنتی اکسیدان های آن است. عسل های تیره‌تر به طور معمول مقدار بیشتری از این ترکیبات را در خود جای داده اند.

از دوران باستان، عسل هم به عنوان یک ماده غذایی و هم یک دارو مورد استفاده قرار گرفته است. عسل حاوی ترکیبات مفید بسیاری است که فواید سلامت مختلف را ارائه می کنند.

عسل مایعی غلیظ و شیرین است که توسط زنبور عسل تولید می شود. بو، رنگ و مزه عسل به نوع گل هایی که زنبور عسل از آنها تغذیه کرده است، بستگی دارد.

از نظر غذایی، یک قاشق غذاخوری عسل (۲۱ گرم) حاوی ۶۴ کالری و ۱۷ گرم قند، از جمله فروکتوز، گلوکز، مالتوز و ساکارز است. عسل تقریبا فاقد فیبر، چربی یا پروتئین است.

همچنین، عسل حاوی مقدار کمی – کمتر از یک درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه – از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است، اما باید مقدار زیادی از این محصول را مصرف کنید تا نیازهای روزانه شما را پسخگو باشد.

اما آنچه عسل را به محصولی جذاب تبدیل می کند محتوای ترکیبات گیاهی زیست‌فعال و آنتی اکسیدان های آن است. عسل های تیره‌تر به طور معمول مقدار بیشتری از این ترکیبات را در خود جای داده اند. در ادامه با برخی از فواید عسل بیشتر آشنا می شویم.

عسل برای سرماخوردگی

عسل از خواص آنتی اکسیدانی، ضد باکتری و ضد میکروبی برخوردار است که به مبارزه با سرماخوردگی و علائم آن کمک می کنند. عسل می تواند به تسکین گلو درد کمک کند. همچنین، عسل سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت می کند که به بهبودی سریع‌تر و کاهش خطر ابتلا به سرماخوردگی در آینده کمک می کند.

عسل برای سم زدایی

توانایی های شفابخش عسل دیر زمانیست که شناخته شده اند. عسل نه تنها به بهبود زخم ها کمک می کند، بلکه به پیشگیری از بیماری های مزمن نیز کمک می کند. عسل حاوی خواصی است که به تسریع فرآیند سمزدایی و کارایی هرچه بیشتر آن کمک می کنند. رژیم غذایی سمزدایی عسل، مواد مغذی و ویتامین های ضروری مانند ویتامین B6، تیامین، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، و غیره را برای حصول اطمینان از جریان پایدار انرژی در اختیار بدن قرار می دهد. ترکیب عسل با یک چای گیاهی و دارچین می تواند به سمزدایی بدن کمک کند.

عسل برای مشکلات سینوس

رژیم غذایی ضعیف، مواجهه مداوم با مواد شیمیایی سمی و افزایش سطوح استرس می توانند خطر ابتلا به مشکلات سینوس را افزایش دهند. از این رو، بهره‌مندی از یک سیستم ایمنی قوی برای مقابله با این شرایط و باکتری ها می تواند به پیشگیری از عفونت های سینوس کمک کند. پیشگیری همواره بهتر از درمان است. مصرف روزانه عسل می تواند از ابتلا به عفونت پیشگیری کند. ترکیب عسل با مواد دیگر مانند سرکه سیب و دارچین می تواند خواص این ماده غذایی را هرچه بیشتر افزایش دهد.

ترکیب عسل و دارچین را می توانید برای تسکین درد دندان استفاده کنید

عسل برای کاهش وزن

مصرف منظم عسل به همراه دارچین می تواند به کاهش وزن حتی در افراد چاق کمک کند. ۳۰ دقیقه پیش از صبحانه با معده خالی و پیش از خواب، مصرف ترکیب عسل و دارچین در یک فنجان آب جوش را مد نظر قرار دهید. مصرف منظم این نوشیدنی به پیشگیری از انباشت چربی در بدن کمک می کند.

عسل برای سرفه

عسل و لیمو هر دو از خواص ضد ویروسی سود می برند. افزون بر این، لیمو حاوی ویتامین C است که یک آنتی اکسیدان قوی محسوب شده و می تواند سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت کند. عسل بخش داخلی گلو را پوشش می دهد و خارش و تحریک که می تواند موجب سرفه شود را تسکین می دهد. از این رو، جای شگفتی نیست که نوشیدنی عسل-لیموی گرم درمانی رایج برای سرفه و سرماخوردگی است. عسل می تواند به کاهش تکرر و شدت سرفه کمک کند.

عسل برای دندان درد

ترکیب عسل و دارچین را می توانید برای تسکین درد دندان استفاده کنید.

نیم اینچ چوب دارچین را شکسته و آن را به پودر تبدیل کنید. همچنین، شما می توانید از پودر دارچین استفاده کنید.

مقداری از ترکیب عسل و دارچین را مستقیم روی دندان بریزید. شما می توانید این کار را با انگشت تمیز، مقداری پنبه یا یک تکه گاز پانسمان انجام دهید.

این کار را دو یا سه بار در روز انجام دهید تا زمانی که درد تسکین یابد.

خواص عسل

منبع:asriran.com

خواص بی نظیر عسل


کاهش لرزش بدن با کم کردن کافئین

نشانه های لرزش بدن، تکان، لرزش های اضطرابی به شرح زیر می باشد

بازوها، دست ها، پاها، شکم، پهلوها، سینه، کمر، سر، باسن و ناحیه ران، یا حتی کل بدن شما ممکن است بلرزد یا مرتعش باشند مثل این است که بدون هیچ دلیلی تمام بدن شما می لرزد، بدنتان درد می کند با اینکه نگران باشید یا استرس داشته باشید، بدن شما می لرزد و تکان می خورد و حسی مانند ویبره بدن دارید.لرزش بدن
لرزش بدن

چنانچه در این بخش از سلامت نمناک گفته شده است برخی از مردم این علامت ها را به عنوان لرزش های بدن توصیف می کنند ؛ پس از یک چرت و یا زمانی که از خواب بیدار می شوید، بدن شما می لرزد و تکان می خورد و مرتعش می شود ، لرزش ها ممکن است قابل مشاهده باشند یا قابل مشاهده نباشند.

علت لرزش بدن

چرا دچار لرزش بدن می شویم؟

لرزش بدن چه علائمی دارد؟

لرزش بدن، می تواند در قسمت بیرونی بدن اتفاق بیفتد و یا احساس شود که در داخل یا هر دو در حال رخ دادن است.

لرزش بدن و تکان ها می تواند بر یک ناحیه از بدن تاثیر داشته باشد، و یا می تواند به همه مناطق تاثیر بگذارد.

لرزش های بدن و علائم لرزان به ندرت رخ می دهند و یا به طور نامحدود عمل می کنند. برای مثال، ممکن است شما احساس لرزش بدن خود را یک بار در یک زمان احساس کنید و نه اغلب، و یا همیشه آن ها را احساس کنید.

لرزش بدن و تکان ها می تواند علایم اضطراب باشد و با افزایش احساسات و نشانه های اضطراب های دیگر به تنهایی رخ دهد.

لرزش بدن اضطراب

لرزش بدن نشانه چیست؟

لرزش بدن به چه دلیلی است؟

لرزش بدن، علائم تکان ها، می تواند در حد متوسط، خفیف تا شدید متفاوت باشد هم چنین می تواند به صورت امواج ایجاد شود، یک لحظه قوی و شدید و لحظه ای دیگر ملایم.

لرزش بدن و علائم تکان ها می تواند از روزی به روز دیگر و یا از لحظه ای به لحظه دیگر تغییر کند.

لرزش بدن، علائم تکان ها اغلب به نظر بیشتر ناراحت کننده می رسد وقتی که می خواهید استراحت کنید یا به خواب بروید، یا زمانی که از خواب یا چرتتان بیدار می شوید.

در حالی که برخی افراد ممکن است قادر به کنترل لرزش خود با آرام کردن خودشان یا با سفت و شل کردن عضلات خود باشند، اما اغلب این علائم ناخودآگاه اتفاق می افتند، به این معنی که خیلی زیاد نمی توانیم جلوی رخ دادن آنها را بگیریم.

برخی افراد فقط در هنگام حرکت ماهیچه ها، لرزش را تجربه می کنند، در حالی که برخی دیگر بدون توجه به حرکت ماهیچه ها، احساس لرزش می کنند ؛ همه انواع لرزش ها و ترکیب های موارد فوق عادی هستند.

علائم لرزش بدن

علل اصلی لرزش بدن در شرایط مختلف

چه چیزی موجب لرزش اضطرابی بدن یا همان لرزش هنگام استرس می شود؟

رفتار واکنشی، واکنش استرسی را فعال می کند که به سرعت باعث ایجاد تغییرات فیزیولوژیکی، روان شناختی و عاطفی خاص می شود که توانایی بدت برای مقابله با یک تهدید را افزایش می دهد - برای مقابله یا گریز از آن که دلیل پاسخ استرس اغلب با مبارزه یا واکنش گریز از آن است.

بخشی از واکنش پاسخی استرس شامل سفت شدن ماهیچه های بدن می شود، به طوری که آن ها نسبت به آسیب مقاوم می شوند و سیستم عصبی را تحریک می کنند، به طوری که حواس ما به سرعت بالا برده و واکنش نشان می دهد.هر دو این تغییرات می توانند باعث لرزیدن بدن شوند، در حالی که واکنش استرسی فعال است.

وقتی این واکنش ها به ندرت اتفاق می افتند، بدن می تواند نسبتاً سریع از تغییرات فیزیولوژیکی، روان شناختی و عاطفی که واکنش استرسی ایجاد می کند، بهبود یابد.

عوارض اضطراب

علت لرزش بدن هنگام استرس

لرزش بدن اضطرابی چیست؟

هنگامی که واکنش های استرس به دفعات زیاد و یا به طور چشمگیری رخ دهند، بدن یک وضعیت دشوار تری دارد که می تواند منجر به حالت آماده باش کامل بدن شود که ما آن را هایپراستیمولیشن واکنش استرس می نامیم.

این جسم می تواند احساسات و نشانه های مشابه در واکنش استرسی فعال را نشان دهد. ولی یک تفاوت وجود دارد. بدن می تواند احساسات و نشانه ها را در هر زمانی بروز دهد، طوری به نظر می رسد که انگار بدون دلیل رخ می دهند.

این احساسات و علائم غیر ارادی می توانند در هر زمانی رخ دهد. تا زمانی که بدن هایپراستمیولت باشد، می تواند باعث بروز احساسات و نشانه های هر نوع، شدت، مدت، فرکانس و در هر زمان شود. لرزش بدن، لرزیدن و نشانه های تکانی، نشانه ای شایع از واکنش تنش فعال و هم واکنش های استرس - پاسخی است.

لرزیدن در استرس

لرزش بدن بخاطر استرس

مواد غذایی موجب لرزش بدن می شود؟

کافیین زیادی هم باعث تحریک و لرزش می شود چون کافئین یک محرک است، بنابراین استرس و تنش ناشی را افزایش می دهد، چون هورمون های استرس محرک هستند. برخی از مردم می گویند که آن ها یک "پرونده اعصاب" دارند، زیرا آن ها بسیار می لرزند.

این علائم با کمبود خواب نیز تشدید می شوند محرومیت از خواب می تواند تاثیری منفی بر سیستم عصبی بدن داشته باشد و باعث شود بدن هورمون های استرس بیشتری تولید کند.

ترکیبی از یک سیستم عصبی که بیش از حد تحریک شده است می تواند باعث بروز مشکلات مربوط به سیستم عصبی از جمله کسانی شود که بر ماهیچه های بدن تاثیر می گذارند. لرزش, تکان و ارتعاش به دلیل کمبود خواب اتفاق می افتد. بسیاری از افرادی که کمبود خواب دارند، این علائم را تجربه می کنند.

عوامل لرزش بدن

عوامل موثر در لرزش بدن اضطرابی

برای درمان لرزش اعضای بدن چه کنیم؟

گاهی اوقات بدن ما تکان می خورد و می لرزد، که باعث اذیت شدن در کارهای روزمره زندگی می شود. لرزش در دست ها و پاها قابل توجه تر است. دلایل زیادی وجود دارد که چرا بدن شما ممکن است بلرزد.

بدن شما ممکن است تکان بخورد و بلرزد در زمان اضطراب, گرسنگی, مصرف کافیین زیاد, و یا در مشکلات پزشکی. در برخی موارد, این یک تغییر سبک زندگی ساده می تواند به شما کمک کند لرزشتان تمام شود, اما در موارد دیگر ممکن است به توجه پزشکی نیاز داشته باشید.

رفع لرزش بدن

لرزش بدن راچگونه درمان کنیم؟

آرام گرفتن برای متوقف کردن لرزش بدن:

نفس عمیق بکشید

افزایش آدرنالین می تواند باعث لرزش بدن شود. این لرزش احتمالاً در دست و پاهای شما قابل توجه خواهد بود. اگر متوجه شدید که به دلیل ترس و اضطراب می لرزید, بهترین کاری که می توانید بکنید این است که یک نفس عمیق بکشید.

تنفس عمیق سیستم عصبی پاراسیمپتیک را تحریک می کند که با خواب و آرامش مرتبط است. با چند نفس عمیق می توانید خود را به حالت آرام تری قرار دهید. یک نفس عمیق بکشید و هوا را از بینی خود خارج کنید و برای چند ثانیه آن را نگه دارید. بسپسعد, هوا را بیرون بدهید.

چند نفس عمیق برای کمک به آرام کردن خود بکشید. اگر می توانید, دراز بکشید چند دقیقه، تا تنفس عمیق شما موثرتر شود.می توانید 4-7-8 تنفس را امتحان کنید تا به تمدد اعصابتان کمک کنید.

یوگا یا تمرین های مدیتیشن را تمرین کنید

استرس و اضطراب ممکن است باعث لرزیدن شما شود ؛ تکنیک های تمدد اعصاب مانند یوگا و مدیتیشن می تواند به شما کمک کند تا از استرس و اضطرابتان جلوگیری کنید. کلاس های یوگا و یا مدیتیشن را امتحان کنید تا ببینید چطور به لرزش شما کمک می کند.

ضد استرس

کنترل و کاهش لرزش بدن با مدیتیشن

درمان لرزش بدن با بهبود وضعیت جسمانی

ماساژ بگیرید

ماساژ برای کاهش لرزش در افرادی که لرزش اساسی دارند, وضعیتی است که باعث ایجاد لرزش در بازوها, پاها و سر در همه زمان ها می شود.در مطالعه ای شدت لرزش بعد از ماساژ کاهش یافت.

اگر لرزش به دلیل استرس و اضطراب دارید, می توانید با گرفتن ماساژ عادی کمی تسکین پیدا کنید. ماساژ را امتحان کنید تا ببینید لرزش شما را متوقف می کند یا خیر.

به انداره کافی بخوابید

خوابیدن به اندازه کافی می تواند باعث لرزیدن یا تکان دست و پاها شود، اگر لرزش اساسی داشته باشید. مطمئن شوید که هر شب به مقدار توصیه شده می خوابید.نوجوانان در 24 ساعت روز نیاز به 8.5 تا 9.5 ساعت خواب در شب دارند, در حالی که بزرگسالان بین 7 تا 9 ساعت خواب در شب نیاز دارند.

خواب کافی

تاثیرات خواب بر روی کاهش لرزش بدن

کاهش لرزش بدن با ایده هایی فوق العاده

تنظیم سبک زندگیتان را در دست بگیرید:

ببینید چقدر می خورید

قند خون پایین باعث لرزیدن دست و پا می شود، مخصوصا اگر دیابت داشته باشید.قند خون پایین باید به سرعت درمان شود تا از عوارض جدی تر مثل گیجی, غش کردن و یا حمله جلوگیری شود.

اگر فکر می کنید لرزش هایتان ناشی از قند پایین خونتان است، یک آب نبات بخورید یا چیزی شیرین بخورید تا قند خونتان بالا برود ؛ همچنین اگر غذای بعدی تان بیش از 30 دقیقه بعد باشد, باید یک اسنک یا یک کلوچه همراه خود داشته باشید.

بالا بردن قند خون

لرزش بدن به علت افت قند خون

کافئین یکی دیگر از عوامل لرزش بدن

مقدار کافئین مصرفی را در نظر بگیرید

نوشیدن بیش از حد کافیین مانند قهوه, کولا, نوشابه های انرژی زا, و چای می تواند باعث لرزش شما شود. تا 400 میلی گرم کافئین یک مقدار ایمن برای بزرگسالان و 100 میلی گرم برای نوجوانان در نظر گرفته شده. بچه ها نباید اصلا کافئین بخورند.

از آنجا که افراد متفاوت هستند, ممکن است شخصی با مقدار کمتری هم لرزش بگیرد.برای توقف لرزیدن ناشی از کافئین، کافئین را محدود کنید و یا آن را به طور کامل حذف کنید.

برخی از راه هایی که شما می توانید مصرف کافئین را محدود کنید شامل موارد زیر است:

  • نصف فنجان قهوه در صبح بنوشید.
  • مصرف نوشابه را حذف یا محدود کنید.
  • از ظهر که گذشت هیچ نوشیدنی کافئینی نخورید.
  • چای را با قهوه عوض کنید.

خوردن قهوه


تفاوت غذایی شیر بز با شیر گاو

شیر گاو معمولی ارزان است و می‌توانید آن را همه جا پیدا کنید. برای افرادی که نمی‌توانند مصرف شیر گاو را کنار بگذارند توصیه می‌کنیم به جای شیر پاستوریزه از شیر خام استفاده کنند. مزایای شیر خام شامل کمک به سلامت پوست، ایجاد آلرژی کمتر و کاهش وزن است

Click to edit the image

در این مقاله از مجموعه مقالات, به تفاوت غذایی و مقایسه خواص شیر بز با شیر گاو می پردازیم و این دو شیر حیوانی را با هم مقایسه میکنیم. کدام یک از آن ها مقوی تر هستند و برای بدن ما مفید تر میباشد!؟ کدام یک از این دو نوع شیر ضرر کمتری برای بدن ما دارد!؟ برای پاسخ به این پرسش ها و مطالعه جزییات بیشتر در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

شیر گاو چه مزایایی دارد؟

شیر گاو معمولی ارزان است و می‌توانید آن را همه جا پیدا کنید. برای افرادی که نمی‌توانند مصرف شیر گاو را کنار بگذارند توصیه می‌کنیم به جای شیر پاستوریزه از شیر خام استفاده کنند. مزایای شیر خام شامل کمک به سلامت پوست، ایجاد آلرژی کمتر و کاهش وزن است.

شیر گاو چه معایبی دارد؟

دسترسی به شیر گاو A2 در بسیاری از مناطق دشوار است و معمولا دارای برچسب قیمت برای اثبات آن است. فارغ از این که شیر A1 یا A2 است یا نه، هضم شیر گاو برای بدن بسیار مشکل است و ساعت‌ها طول می‌کشد، در حالی که هضم شیر بز ۳۰ دقیقه زمان می‌برد. برای کسانی که به شیر گاو آلرژی دارند (که این یک گروه بزرگ است)، این نوع شیر گزینه مناسبی نیست.

اگر شما مسائل مربوط به دستگاه گوارش و یا سندرم روده تحریک پذیر داشته باشید، ممکن است بخواهید به هر حال از شیر گاو دور شوید. اگر می خواهید بدانید که چنین مشکلی دارید یا نه، تست نفخ نوشیدنی را انجام دهید تا متوجه شوید.

شیر بز چه مزایایی دارد؟

هنگامی که شما به چگونگی عملکرد دستگاه گوارش نگاه می کنید، می توانید ببینید که چطور یک مشکل روده ای می تواند به راحتی بروز پیدا کند. خوشبختانه، شیر بز به راحتی توسط بدن قابل هضم است و این یک گزینه عالی برای کسانی است که با مشکلات دستگاه گوارش روبرو هستند. شیر بز برای کسانی که مشکل عدم تحمل لاکتوز دارند مناسب‌تر است و سبب التهاب دستگاه گوارش نمی‌شود. همچنین شیر بز یک گزینه عالی برای کودکانی است که از شیر مادر تغذیه کرده‌اند، زیرا این شیر حاوی آلرژن‌های کمتری نسبت به شیر گاو است.

شیر بز چه معایبی دارد؟

از آنجایی که شیر بز در کشور ما کمتر از شیر گاو است، می‌تواند به میزان قابل توجهی نسبت به شیر گاو گرانتر باشد. دستیابی به شیر بز خام، در نقاطی غیر از دامداری ها و فروشگاه های مواد غذایی سلامت، دشوار است. طعم و بوی شیر بز ممکن است برای همه، به خصوص کسانی که از شیر گاو استفاده می‌کنند، مطلوب نباشد.

در نهایت با مقایسه شیر بز با شیر گاو می توانیم متوجه شویم شیر بز انتخاب مناسب تری است. چرا که شیر بز به دلیل هضم و جذب راحت پروتئین های آن، چربی های کوچکتر، جذب بیشتر مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، مس و آهن در مقایسه با شیر گاو مفیدتر تلقی می شود. همچنین برای اشخاصی که به شیر گاو آلرژی دارند، شیر بز با داشتن اجزایی با آلرژی زایی کمتر، جایگزین بهتری خواهد بود.

این شیر از طریق کاهش چربی های خونی، اثرات آنتی اکسیدانی و دفع مواد زاید، پیشگیری از چاقی و دیابت نوع دو و جلوگیری از تشکیل لخته‌های خونی، غذایی مفید برای افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی است. همچنین به دلیل این که محتوای کلسترول آن پایین بوده و حاوی چربی هایی است که تولید کلسترول را در بدن کاهش و ترشح و دفع آن را از بدن افزایش می دهند، راهکاری مفید برای کاهش کلسترول خون است.

خاصیت کاهندگی کلسترول شیر بز را به محتوای بالای آنتی اکسیدانی آن نسبت می دهند. محققان مشاهده کردند که شیر بز حاوی مواد مغذی بیشماری است که از نظر ارزش تغذیه‌ای می توان آن را با شیر مادر مقایسه کرد. بنابراین برای تغذیه نوزادان پس از گرفتن از شیر مادر بسیار مناسب است.

جلوگیری از تشکیل لخته

این ترکیبات بدون اینکه هضم شود وارد روده بزرگ شده و مانند پروبیوتیک ها عمل می کنند و فلور باکتریایی بیماری زا را از بین می برند.

شیر بز حاوی میزان زیادی اولیگوساکارید است و در واقع الیگوساکارید این شیر شباهت زیادی به شیر مادر دارد. این ترکیب مفید در شیر مادر به اندازه ۵ تا ۸ گرم در لیتر یافت می شود. این ترکیب در شیر بز ۲۰ برابر کمتر از شیر مادر و در مقایسه با شیر گاو به اندازه ۱۰ برابر بیشتر است. تفاوت شیر گاو و شیر بز

اصلی ‌ترین تفاوت شیر گاو و بز در نوع چربی موجود در آن است. شیر بز کاملاً یکنواخت است و برخلاف شیر گاو که قطرات چربی تمایل زیادی به جدا شدن و آمدن به سطح را دارند در شیر بز این قطعات کوچکترند و معلق در آن می مانند.

منبع اسیدهای چرب مفید

شیر بز حاوی اسیدهای چرب ضروری (لینولئیک و آراشیدونیک) بیشتری از شیر گاو است. این اسیدهای چرب به خانواده امگا ۶ تعلق دارند. این اسیدهای چرب حاوی یک منبع انرژی سریع است که در عین حال به صورت بافت چربی مانند ذخیره نمی شود. از این گذشته شیر بز میزان کلسترول را کاهش می‌دهد و تری گلیسیرید و ترانس آمیناز را در سطح مناسبی نگه می دارد. شیر بز جزء خوردنی هایی است که می ‌توان برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی از آن استفاده کرد.

هضم راحت

این ترکیبات بدون اینکه هضم شود وارد روده بزرگ شده و مانند پروبیوتیک‌ها عمل می‌کنند و فلور باکتریایی بیماری زا را از بین می برند. شیر بز حاوی لاکتوز کمتری نسبت به شیر گاو است. این شیر در عین حال خیلی راحت‌تر از شیر گاو جذب می‌شود. برای همین جهت استفاده افرادی که به قند شیر حساسیت داشته و نمی توانند آن را تحمل کنند بسیار مفید است. آکاایران

تفاوت غذایی شیر بز با شیر گاو


طرز تهیه کیک باقلوا

شب چله یا شب یلدا جشن پیروزی نور بر تاریکی است که در طولانی ترین شب سال برگزار می شود در چنین شبی خانواده ها دور هم جمع شده و با میوه ها و شیرینی های خوشمزه بلندترین شب سال را با هم جشن می گیرند

شب چله یا شب یلدا جشن پیروزی نور بر تاریکی است که در طولانی ترین شب سال برگزار می شود در چنین شبی خانواده ها دور هم جمع شده و با میوه ها و شیرینی های خوشمزه بلندترین شب سال را با هم جشن می گیرند. یکی از شیرینی های خاص این شب کیک باقلواست که می خواهیم طرز تهیه آن را با شما دوستان عزیز به اشتراک بگذاریم.

مواد مورد نیاز:

۲۲۰ گرم کره آب شده ۱ پیمانه شکر ۱ پیمانه ماست ۲ عدد تخم مرغ ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین ½ قاشق چای خوری پودر وانیل چهار و نیم الی پنج پیمانه آرد ۲ قاشق چای خوری پودر هل ۲ قاشق چای خوری پودر دارچین ۱ و نیم پیمانه گردو خرد شده ۲ عدد سفیده تخم مرغ (هم بزنید تا پف کند) ۲ عدد سفیده تخم مرغ ترکیب شده با ۱ قاشق چای خوری آب سرد ۱ و نیم پیمانه آب ۱ و نیم پیمانه شکر ۱ و نیم قاشق غذاخوری عسل ۱ قاشق غذاخوری و ۱ قاشق چای خوری گلاب خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه کیک باقلوا

ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

قالب را با کره چرب کرده و روی آن مقداری آرد بپاشید. سپس قالب را برگردانید و چند ضربه روی آن بزنید تا آردهای اضافی بیرون بریزد.

ادویه ها، شکر و گردو را داخل ظرفی با هم ترکیب کنید. در ظرف دیگری کره، تخم مرغ، شکر، وانیل، جوش شیرین و ماست را با هم مخلوط کنید سپس به آرامی آرد را به مواد اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.

خمیر را به دو نیم تقسیم کنید.

با وردنه خمیر را به اندازه کف قالب (۲۰*۳۰ سانتیمتر) صاف کنید.

خمیر باید به اندازه کافی نرم و کشدار باشد تا به راحتی بتوان آن را از روی سطح برداشته و داخل قالب قرار دهیم. اگر خمیر از کف قالب کوچک تر بود اطراف آن را بکشید تا به اندازه قالب در بیاید.

سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند.

مقداری از سفیده تخم مرغ هم زده شده را روی خمیر بمالید سپس ترکیب ادویه ها شکر و گردو را روی آن بریزید. نیمه دیگر خمیر را هم با وردنه صاف کنید و روی لایه اول قرار دهید. با کف دست کمی روی خمیر را فشار دهید.

روی خمیر را ابتدا به اندازه ۲۰ مکعب اندازه گیری و با چاقو برش بزنید.

دوباره روی خمیر را سفیده تخم مرغ بزنید و داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی باقلواها طلایی رنگ شود.

بعد از ۱۵ دقیقه که باقلوا را داخل فر قرار دادیم شیره باقلوا را درست می کنیم. ۱ و نیم پیمانه آب + ۱ و نیم پیمانه شکر و ۱ و نیم قاشق غذاخوری عسل را با هم مخلوط کنید و روی شعله متوسط۲ الی ۳ دقیقه بجوشانید. سپس از روی شعله بردارید و ۱ قاشق غذاخوری و ۱ قاشق چای خوری گلاب را اضافه کنید و کنار بگذارید.

قالب را داخل قالب بزگ تری قرار دهید تا هنگام اضافه کردن شیره بیرون نریزد. یک بار دیگر بین مکعب ها را با چاقو از هم جدا کنید.

شیره ولرم را روی باقلواهای داغ بریزید و روی آن ها را با پسته تزئین کنید.

کیک باقلوا از دسرهای خوشمزه ای است که با آن می توانید برای شب یلدا سنگ تمام بگذارید.

طرز تهیه کیک باقلوا


فواید سیر ترشی

سیرترشی یک چاشنی مدبره است، چون سیر دارای طبعی گرم و خشک در درجه سوم و سرکه دارای طبع سرد و‌تر در درجه سوم است؛ این دو بعد از ۷ سال به معتدل‌ترین وضعیت طبعی می‌رسند.

از نظر علم طبایع و اصول تغذیه در طب ایرانی، حکیمانه‌ترین و در عین حال پرخاصیت‌ترین چاشنی سفره ایران زمین، “سیرترشی” است که از نظر طبعی در معتدل‌ترین شکل طبعی خود قرار دارد.

سیرترشی، تنها چاشنی غذایی است که برای همه طبع ها و برای هر فردی با هر مزاجی چه بلغمی، چه سودایی، چه صفرایی و چه دموی‌مزاج مناسب بوده و به دلیل اعتدال طبعی که دارد حتی بیماران نیز می‌توانند بدون هیچ مشکلی از آن میل کنند.

سیرترشی یک چاشنی مدبره است، چون سیر دارای طبعی گرم و خشک در درجه سوم و سرکه دارای طبع سرد و تر در درجه سوم است؛ این دو بعد از ۷ سال به معتدل‌ترین وضعیت طبعی می‌رسند.

ترشی ۷ ساله سیر دارای خواص فراوان، هم از نظر دارویی و هم از نظر غذایی بوده و به عبارتی، هم غذای دارویی محسوب می‌شود و هم داروی غذایی.

در ادامه خواص سیر‌ترشی هفت ساله به‌صورت اجمالی آمده است:

– سیرترشی خونساز و مصفای خون است

-مفتح عروق کرونر قلبی و عروق مغزیست

-هضم‌کننده غذا‌های سنگین و ثقیل‌الهضم است و سرعت هضم غذا را افزایش می‌دهد

-دفع‌کننده سنگ کیسه صفرا و شستشو‌دهنده مجاری صفراویست

-کاهنده چربی کلسترول خون است

-ضدعفونی‌کننده محیط دهان و معده است

-قاطع خونریزی داخلی خصوصا بواسیر است

-مشهی یا اشتها‌آور است

-پاکسازی‌کننده خون و کبد از اخلاط فاسد و سوخته است

-درمان‌کننده آفت دهان در افراد صفراوی مزاج است

فواید سیر ترشی


ماهی بخوریم یا نه؟ فواید و مضرات ماهی خوردن

ماهی بخوریم یا نه؟ فواید و مضرات ماهی خوردن

ماهی دارای خواص فراوانی است که خیلی ها عاشق خوردن انواع ماهی هستند. ماهی دارای پروتئین سالم و همچنین امگا ۳ و امگا ۶ است که برای بدن بسیار ضروری است. اما افرادی هم هستند که به دلایل مختلفی حاضر نیستند لب به خوراک ماهی بزنند. بعضی از افراد به ماهی حساسیت دارند و یا اصلا از مزه ماهی خوششان نمی آید.

در این مطلب به خواص ماهی می پردازیم تا شاید بعضی از افراد که خوردن ماهی را دوست ندارند به خوردن ماهی میل پیدا کنند.

همچنین در این مطلب به مضرات خوردن ماهی نیز می پردازیم.

آشنایی با خواص ماهی

۱- قلبی مقاوم و سالمبه همه افراد توصیه می‌شود حداقل ۲ بار در هفته ماهی و دیگر خوراکی‌های دریایی میل کنند زیرا مقادیر بالای امگا ۳ موجود در آن موجب تقویت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود. اسیدهای چرب امگا ۳ برای بدن ضروری هستند و اگرچه در بدن ساخته نمی‌شوند اما برای عملکرد مطلوب اندام‌ها لازمند. این چربی‌ها همچنین خطر ابتلا به پرفشاری خون، افزایش کلسترول، تری گلیسرید و… را نیز کاهش می‌دهند.

۲- کاهش قند خون

دیابتی‌ها باید ماهی را به عنوان یکی از غذاهای اصلی خود در نظر بگیرند زیرا علاوه بر تامین نیازهای غذایی می‌تواند به کنترل مقدار قند موجود در خوراکی‌ها کمک کند. البته توصیه می‌شود این افراد از ماهی‌های سرشار از جیوه مانند انواع وحشی پرهیز کنند زیرا عامل پیشرفت دیابت نوع ۲ محسوب می‌شود. مطالعات اخیر نشان می‌دهد که امگا ۳ با منشا دریایی تاثیر قابل توجهی برای مقابله با دیابت و عدم تحمل گلوکز است زیرا باعث می‌شود سلول‌ها نسبت به انسولین حساستر شوند که همین حالت باعث کاهش قند خون می‌شود. به افراد در معرض خطر ابتلا به دیابت نیز توصیه می‌شود ۳ بار در هفته ماهی میل کنند.

۳- تضمین استحکام استخوان‌ها

با افزایش سن، حجم استخوان‌ها کاهش می‌یابد و بیماری‌هایی مانند پوکی استخوان بروز می‌کنند. برای مقابله با این مشکلات بدن نیاز به دو ماده معدنی مکمل و اساسی یعنی کلسیم و فسفر دارد که بخش مهمی از استخوان‌ها را شامل می‌شوند. ماهی بخصوص ماهی روغن، کپور و آزاد منبعی غنی از فسفر محسوب می‌شوند و به استحکام استخوان‌ها کمک می‌کنند.

۴- تقویت ضریب هوشی

یکی از نتایج تعجب آور تحقیقات این است که مصرف منظم ماهی در نوجوانان موجب افزایش ضریب هوشی می‌شود. تا مدت‌ها پیش تصور می‌شد که این تاثیر به خاطر وجود فسفر ماهی است. گرچه اجزای مغز به طور اساسی از فسفر تشکیل شده‌اند اما عملکرد این نمک معدنی روی قشر خاکستری همچنان مورد بررسی است. اما بدن معمولا دچار کمبود اسیدهای چرب امگا ۳ است که عملکرد‌ها و فواید بسیار دارند. این چربی‌ها همچنین نقش اساسی در پیشگیری از تحلیل‌های‌شناختی دارند. جالب است بدانید فسفر در بدن به شکل فسفات پتاسیم، سدیم یا کلسیم وجود دارد و بخش قابل توجهی از تجمع آن در استخوان‌های بدن است.

۵- تاخیر در بروز چین و چروک‌ها

پیر شدن پوست که چین و چروک‌ها علائم آن هستند در نتیجه عدم تعادل بین تولید رادیکال‌های آزاد و دریافت آنتی اکسیدان‌ها بروز می‌کند. رادیکال‌های آزاد به مقدار خیلی زیاد پیر شدن سلول‌ها را تسریع می‌کنند و مقدار بسیار کم آنتی اکسیدان‌ها نمی‌توانند با عملکرد آن‌ها مقابله کنند.مصرف ماهی علاوه بر تامین امگا ۳ برای کاهش آسیب رادیکال‌های آزاد، انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی با خاصیت آنتی اکسیدانی مانند ویتامین A، E، سلنیوم و روی را نیز به بدن می‌رساند.

۶- تسریع شیردهی

ماهی حاوی ترکیباتی است که برای رشد مطلوب کودک عالی است. مصرف ماهی برای بهبود شیردهی به مادران جوان توصیه می‌شود. همچنین در دوران بارداری نیز مفید است زیرا خطر تولد زود هنگام جنین را کاهش می‌دهد. البته باید توجه داشت که ماهی‌های وحشی مانند آزاد و تن حاوی جیوه هستند که برای کودک مضر است. به علاوه باید از مصرف غذاهایی که با ماهی خام تهیه می‌شود نیز اجتناب کرد.

۷- از همه مهمتر: حفظ سلامتی

ماهی می‌تواند با دردهای معمول روزمره مقابله کند زیرا این غذای دریایی، خواص ضد التهابی دارد. مطالعات اخیر نشان می‌دهد که روغن ماهی قدرت بهبود بیماری‌ها را در خود دارد. در واقع مصرف منظم این روغن لنفوسیت‌های B را تقویت می‌کند که مسئول مقابله با تهاجمات ویروس‌ها و باکتری هاست. همچنین موجب احساس سرزندگی و تحرک به خاطر ویتامین‌های B، D و فسفر موجود در آن می‌شود.

مضرات خوردن ماهی چیست؟

** اولین موردی که می تواند باعث بروز بیماری های قلبی شود صابون های آنتی باکتریالی است که ممکن است روزانه از آن ها استفاده کنید. این صابون ها جرم های بیشتری تولید می کنند تا جرم اصلی از بین برود. این حرکت باعث می شود تا پوست خراب شده و مشکلات بزرگتری را برای قلب به وجود می آورد. بهتر است برای شست شو از صابون های معمولی و اب استفاده کنید.

** غذاهای کنسرو شده دشمنان دیگری هستند که باید مراقب آن ها باشید. درون این غذاها به جز سدیمی که یافت می شود موادی وجود دارد که غذاها را الوده کرده و به مرور با جمع شدن این مواد درون بدن شاهد سکته های ناگهانی قلب خواهید بود. این مواد هورمون های سالم را هدف قرار داده و سیستم داخلی بدن را نابود می کنند.

** ترافیک که ممکن است روزانه در آن ساعت ها گیر کنید یکی از مواردی است که باعث بروز بیماری های قلبی خواهد شد. دانشمندان المانی به این موارد دست یافته اند که گیر کردن در ترافیک و آلوده شدن هوا می تواند خطر سکته قلبی را افزایش دهد. این تحقیقات نشان میدهد افرادی که در ترافیک گیر می کنند ۳٫۲ برابر بیشتر در خطر سکته هستند.

** همیشه در مورد فواید امگا۳ گفته ایم اما این ماده گاهی اگر درست استفاده نشود می تواند برای بدن مضر هم باشد. امگا-۳ در ماهی ها پیدا می شود اما در مورد ماهی هایی که برای خوردن انتخاب می کنید دقت داشته باشید. از ماهی هایی استفاده کنید که تازه و صید روز باشند همچنین استفاده از ماهی هایی که معمولا در مناطق آب های سالم زندگی می کنند بهتر خواهند بود.

خاصیت ماهی و مضرات ماهی خوردن چیست؟

ماهی بخوریم یا نه؟ فواید و مضرات ماهی خوردن


پیوندها
پیوندهای روزانه
آمار بازدید
آنلاین : 2
بازدید امروز : 36
بازدید دیروز : 40
بازدید هفته گذشته : 161
بازدید ماه گذشته : 1709
بازدید سال گذشته : 3968
کل بازدید : 79370